Logo MfN Logo ADR Logo NMv Logo MfN Family Logo VAN Logo Cander
De beste bemiddeling bij zakelijke- en arbeidsconflicten

De beste bemiddeling bij zakelijke- en arbeidsconflicten

Lukt het niet om conflicten zelfstandig op te lossen? Of zijn jullie in een dusdanig stadium dat er geen normaal gesprek meer mogelijk is? Laat mij je dan verder helpen.

Bel of mail en je weet binnen no-time of ik jou kan helpen.

Mijn naam is Mark Krosse en ik help jullie graag bij het vinden van een oplossing voor jullie conflict. In tegenstelling tot een rechtsgang met een advocaat, gaat het bij mediation gaat het niet om winnen of verliezen, maar om het vinden van een acceptabele oplossing voor iedereen. 

Voordelen van DKM Mediation

✅ De beste oplossing voor alle partijen staat centraal
✅ Goedkoper en effectiever dan een rechtsgang
✅ Jij hebt invloed op de uitkomst

★★★★★

"Mark is een toegankelijke en professionele mediator. Ik voelde me gezien en gehoord. Een aanrader. "

 

★★★★★

"Na vele pogingen om onderling een arbeidsconflict op te lossen, hebben we toch DKM Mediation ingeschakeld. Dit bleek de juiste keuze te zijn. Mark wist binnen no-time de vinger op de zere plek te leggen. Vanuit daar konden we een gepaste oplossing vinden." 

★★★★★

"Marks ervaring in het bedrijfsleven komt tijdens het mediationtraject duidelijk naar voren. Hij houdt rekening met ieders belang; zowel de persoonlijke belangen, als de belangen voor het bedrijf."

 

De beste bemiddeling bij zakelijke- en arbeidsconflicten

Ik zorg persoonlijk voor de best mogelijke oplossing

✅ 100% onafhankelijk
Als onafhankelijke mediator neem ik geen positie in. Het is mijn missie om een acceptabele oplossing te vinden voor alle partijen en een win-win situatie te creëren. 

✅ 20+ jaar ervaring
Ik heb ruim 20 jaar bedrijfservaring: ik ken de mentaliteit en belangen van ondernemers en andere stakeholders binnen een bedrijf of organisatie - op zowel nationaal als internationaal niveau.

✅ Snel én effectief
Het lukt me vrijwel altijd om partijen uit hun ingegraven posities te bewegen. Met nieuwe inzichten is er een goede oplossing te vinden waar alle partijen zich comfortabel bij voelen. Een conflict wordt door DKM Mediation doorgaans binnen een aantal weken opgelost.

Meer weten over het DKM Mediationtraject?

<p><span>Voordat de mediation echt start sluiten de partijen met de mediator een mediationovereenkomst. </span><span>Hierin wordt vooral de rol van de mediator geregeld. De kosten van het traject en de kostenverdeling tussen partijen worden geregeld. En niet onbelangrijk, de geheimhoudingsplicht wordt schriftelijk vastgelegd.</span></p> De intake

Voordat de mediation echt start sluiten de partijen met de mediator een mediationovereenkomst. Hierin wordt vooral de rol van de mediator geregeld. De kosten van het traject en de kostenverdeling tussen partijen worden geregeld. En niet onbelangrijk, de geheimhoudingsplicht wordt schriftelijk vastgelegd.

<p><span>In het eerste gesprek legt de mediator nog een keer het proces uit, refereert aan de mediationovereenkomst, checkt de vrijwilligheid en wijst iedereen nog even op zijn geheimhouding en verantwoordelijkheden, en dan begint het werk pas echt.</span></p> Gespreksvoering

In het eerste gesprek legt de mediator nog een keer het proces uit, refereert aan de mediationovereenkomst, checkt de vrijwilligheid en wijst iedereen nog even op zijn geheimhouding en verantwoordelijkheden, en dan begint het werk pas echt.

<p><span>Als partijen tot afspraken komen, en dat is in het overgrote deel der gevallen zo, dan legt de mediator deze zo goed mogeijk vast in een vaststellingsovereenkomst. Op dat moment pas worden de afspraken bindend.</span></p> De oplossing

Als partijen tot afspraken komen, en dat is in het overgrote deel der gevallen zo, dan legt de mediator deze zo goed mogeijk vast in een vaststellingsovereenkomst. Op dat moment pas worden de afspraken bindend.

Ik weet vrij zeker dat ik je kan helpen. Bel of mail direct.

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.
Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Logo MfN Logo ADR Logo NMv Logo MfN Family Logo VAN Logo Cander
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen